.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Boligejer.dk har fået ny hjemmeside - Nyt design, samme funktionaliteter.
Forsidebillede
.

Boligejer.dk har fået ny hjemmeside

Nyt design med de samme velkendte funktionaliteter

Selvom designet er ændret, kan du stadig finde guides til køb og salg af bolig, læse om regler for erhvervsleje, ejendomsmæglere samt sommerhuse og fritidsbolig. De forskellige guides ligger både på forsiden og under ”Temaer” i topmenuen. Det samme gælder ”Find konsulent” og ”Spørg eksperten”, som stadig er at finde på forsiden og sammen med de andre "Værktøjer" i topmenuen.

Søgefelt

Vi har ændret i søgefeltet til ejendomsopslaget og ejendomsdatarapporten, så du får lettere ved at søge en ejendom frem på adresse, ejendomsnummer og matrikelnummer.

Ejendomsdatarapporten

Ejendomsdatarapporten har de samme velkendte funktionaliteter, selvom det nye design har ændret en smule på, hvor du finder dem. Fx i selve ejendomsdatarapporten er ”Download” og ”Del” rapport flyttet ned i bunden af siden under selve rapporten. Du kan stadig gå på ”Min side” og vælge ”Mine ejendomsdatarapporter”, ligesom du kan finde link til dem på siden ”Køb ejendomsdatarapport” i topmenuen.

Nyt på boligejer

Boligejer har fået en boks til driftsmeddelelser. Driftsmeddelelserne finder du på Boligejers forside og siderne ”Køb ejendomsdatarapport”, ”Min side” og ”Hjælp og support”. Her giver vi dig besked, når vi oplever driftsproblemer med ejendomsdatarapporten, datakilder og andet på Boligejer, så du hele tiden kan holde dig opdateret.

.
.