.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Tid til afrapportering og gode projekthistorier
.
.

Tid til afrapportering

Det er tid til den halvårlige afrapportering. Denne gang er opgørelsesdatoen den 31. august 2020.

Som tilsagnsmodtager på et strukturfondsprojekt skal I to gange årligt sende en elektronisk afrapportering til Erhvervsstyrelsen.

I skal opgøre jeres afrapportering ved udgangen af februar og august måned, medmindre I har aftalt andet med jeres sagsbehandler i Erhvervsstyrelsen.

Fristen for at indsende afrapporteringen er den 21. september 2020.

Download startpakke med relevante dokumenter til afrapportering ›
. halvaarlig afrapportering billede
.
.
.

Ny funktion i PRV: Mulighed for import af papirbesvarelser af start- og stopskemaer

digitalisering .

PRV har fået en ny funktion, som skal lette det manuelle arbejde med at indtaste deltageres besvarelser af start- og stopskemaer. Den nye funktion gør det muligt at importere besvarelserne via Excel for projekter, der har valgt at indhente deltageres start- og stopskemaer i papir. 

I finder funktionen i appen ”Deltagere”. Her finder I også vejledning til importfunktionen. 

.
.
.

Hent materiale fra webinar om inklusionsindsats

I juni åbnede Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse for ansøgninger under temaet På kanten af arbejdsmarkedet - flere i job. 

Sekretariatet holdt webinar om indsatsen i august. Missede du webinaret, kan du dykke ned i præsentationen og oversigten med spørgsmål og svar, som nu ligger på hjemmesiden. 

Den kommende indsats medfinansieres af EU's Socialfond.

Hent præsentationen fra webinaret, og læs mere om inklusionsindsatsen ›
. jobs
.
.
.

Byprojekt i Odense: Ny app skal vise borgerne, hvor klimaforandringer truer

odense-klimaapp .

Odense Kommune går nye veje i det langsigtede arbejde med at tilpasse Odense til fremtidens store regnmængder. Det sker med den nyskabende app Klimaklar.

Appen er et af resultaterne af strukturfondsprojektet Klimatilpasning i Odense, som siden 2018 har været en central del af kommunens klimatilpasningsplanlægning. Appen bliver et vigtigt redskab for kommunens medarbejdere, når de skal forklare borgerne, hvad følgerne af klimatilpasningerne er, og hvad man som by gør for at tilpasse sig klimaforandringerne.

Projektet har udover appen udviklet analyser, metoder og handleplaner, som samlet skal resultere i en bæredygtig klimatilpasning for Odense by. Hjælpen fra EU’s Regionalfond er en vigtig brik i dette arbejde, siger programlederen:

.

Hvis vi ikke havde haft EU-projektet, havde vi ikke haft appen nu. Og delen med analyser begynder at komme nu – takket være midlerne fra EU,” siger Carsten Emil Jespersen.

.
Læs hele Odense-historien på regionalt.dk ›
.
.
.

Tip os om gode historier fra jeres projekter

Gode historier er inspirerende!

Derfor er Erhvervsstyrelsen altid på jagt efter spændende historier fra danske strukturfondsprojekter. Historier, som kan inspirere andre projekter, og som samtidig kan være med til at udbrede kendskabet til EU's strukturfonde i Danmark.

Skal vi fortælle jeres projekthistorie næste gang, så send os et tip!

Send os et tip til en god projekthistorie ›
. skriv-mail
.
.