.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyt fra Erhvervsstyrelsen i Silkeborg
.

Strategi for decentral erhvervsfremme 2019 offentliggjort

På tirsdagens møde i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse var erhvervsminister Rasmus Jarlov forbi. Ministeren benyttede lejligheden til at takke medlemmerne for at trække i arbejdstøjet og understregede, at han glæder sig til at følge bestyrelsens arbejde med at sikre et sammenhængende og efterspørgselsdrevet erhvervsfremmesystem i Danmark.

Et væsentligt punkt på mødets dagsorden var Strategi for decentral erhvervsfremme 2019, der nu er offentliggjort. Strategien vil danne rammen for bestyrelsens udmøntning af midler i år.

Læs pressemeddelelsen fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ›
Se Strategi for decentral erhvervsfremme 2019 ›
.
DEB-moede
.
.

Besøg hjemmesiden for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Interesserer du dig for erhvervsudvikling og den decentrale erhvervsfremmeindsats i Danmark? Hvis svaret er ja, opfordrer vi dig til at følge med i arbejdet i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

På bestyrelsens hjemmeside vil ansøgningsrunder blive offentliggjort i takt med, at de besluttes i bestyrelsen. Du kan også se navne på medlemmerne og finde kontaktoplysninger på sekretariatet, der betjener bestyrelsen. Sekretariatet kan besvare spørgsmål om både bestyrelsen og det nye erhvervsfremmesystem i Danmark.

Besøg bestyrelsens hjemmeside ›
.
defb-topbillede
.
.

Følg Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på LinkedIn

Nu kan du også følge Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på LinkedIn. Her kan du se frem til løbende information om nye ansøgningsrunder, deadlines og meget andet. Du vil også få indblik i bestyrelsens strategiarbejde og se eksempler på projekter, der gør en forskel for dansk erhvervsliv.

Følg bestyrelsen på LinkedIn ›
. linkedin-logo
.
.
.

Aktuelt forbrug af strukturfondsmidler i 2014-2020

grafik-forbrugsoversigt .

Vi har netop opdateret forbrugsgraferne på regionalt.dk. Graferne viser det aktuelle forbrug af strukturfondsmidler i Danmark. 

Du kan få et aktuelt billede af, hvordan det går med udmøntningen af midler på landsplan, og du kan også se forbruget fordelt på prioritetsakser.

Graferne er opdateret med data pr. 31. december 2018.

Regionalfondsmidler - se status i forbruget ›
Socialfondsmidler - se status i forbruget ›
.
.
.

2019-standardsats for løn

Hvert år reguleres standardsatsen for løn. I 2019 er satsen 117,66 kr.

.
.
.

Video om strukturfondskommunikation

På to workshops om klar kommunikation i slutningen af 2018 blev strukturfondsprojekter klogere på, hvad kommunikationsforpligtelsen betyder for dem i praksis. Publico Kommunikation, der faciliterede de to workshops, har produceret en lille video med findings fra de to dage.

Se videoen om klar strukturfondskommunikation på regionalt.dk ›
Hent faktaarket om kommunikationsforpligtelsen ›
. workshopvideo
.
grafik-kommunikationsworkshops
.