.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyt fra Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen - oktober 2016
.

Konference om energi- og ressourceeffektive SMV'er fredag den 4. november 2016

Få inspiration til grøn omstilling i danske virksomheder, og hør om potentialet ved cirkulære forretningsmodeller og optimering af virksomheders energi- og ressourceforbrug, når Erhvervsstyrelsen holder konference om grønne strukturfondsmuligheder fredag den 4. november 2016 i Middelfart. Formålet med konferencen er at dele erfaringer fra nuværende og tidligere projekter, skabe netværk mellem aktører og orientere om mulighederne med EU-midler.

Effektiv udnyttelse af ressourcer er et vigtigt konkurrenceparameter - både for den enkelte virksomhed og for samfundsøkonomien. Derfor investerer EU’s Regionalfond i, at særligt små og mellemstore virksomheder forbedrer deres ressourceeffektivitet. Regionalfonden medfinansierer projekter, hvor danske virksomheder gennemgår screenings- og rådgivningsforløb med henblik på at implementere grønne forretningsmodeller og dermed blive mere energi- og ressourceeffektive. 

Vi håber, at konferencen den 4. november vil skabe grobund for ansøgninger, der forbedrer energi- og ressourceeffektiviteten i SMV’er. Derfor inviterer vi brancheorganisationer, rådgivere, offentlige aktører og andre, der ønsker at arbejde med virksomhedernes grønne omstilling. 

Læs mere om konferencen og se programmet for dagen (pdf) ›
Tilmeld dig konferencen her ›
.
effektkæde_regionalfonden3
.
.