.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyt fra Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen - november 2015
.
.

Kickstart væksten i din virksomhed - kom til Innovationsmarked 2.0

Innovationsmarked2.0 invitation .

Erhvervsstyrelsen inviterer små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland og Region Hovedstaden til Innovationsmarked 2.0 - den 24. november på Køge Handelsskole. Bliv inspireret af storiværksætter Tommy Ahlers og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og få et konkret tilbud om vækstrettet samarbejde med hjem fra en række vækst-projekter finansieret af EU’ strukturfonde.

 

Læs mere om Innovationsmarked 2.0 - og tilmeld dig her ›
.
.
.

Regional Iværksætterindsats skaber milliardomsætning

3.300 nye job og en øget omsætning på 3,4 mia. kr. over 3 år. Det er resultatet af ca. 2.100 iværksætteres deltagelse i erhvervsudviklingsprojekter, som er igangsat af de regionale vækstfora - med penge fra EU´s strukturfonde.

Læs mere og find hele effektmålingen her ›
. Effektgrafik november 2015
.
.
.

Vækstfabrikken i Næstved hjalp IT-Iværksætter på vej

Vækstfabrikkerne logo .

Det startede med et IT-projekt, som skulle skifte tunge ringbind ud med en ny, brugervenlig tablet-løsning for lokoførerne i det lokale jernbaneselskab. I dag har Troels Hannecke 8 ansatte og sin egen veletablerede IT-virksomhed. Et iværksætterforløb på den lokale Vækstfabrik hjalp ham godt på vej.

Læs hele historien ›
.
.
.

Investering fra Erhvervsstyrelsen skal styrke produktionsvirksomheder

100 små og mellemstore produktionsvirksomheder skal have øget konkurrenceevnen gennem mere ressourceeffektiv produktion. Det er målet med Compress - et nyt, nationalt initiativ - som skal kompetenceudvikle virksomhedernes medarbejdere, så de kan udnytte ressourcer og råvarer bedre.

Læs mere om Compress her ›
. Compress-logo-nyhedsbrev
.
.
.

Bliv klogere på Regionalfonden og Socialfonden

Årsrapport2014 .

Erhvervsstyrelsen udarbejder hvert år årsrapporter over Regionalfondens og Socialfondens fremdrift i Danmark. I rapporterne kan du følge fondenes udvikling og resultater på en lang række områder. Find alle årsrapporterne her - også den seneste, som vedrører 2014.

Find årsrapporterne her ›
.
.