.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyt fra Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen - juli 2015
.
.

Indkaldelse af ansøgninger til Team Vækst Danmark

De regionale vækstfora indkalder nu ansøgere til et nyt landsdækkende initiativ "Team Vækst Danmark", som skal være med til at skabe flere vækstvirksomheder i Danmark. EU's Regionalfond medfinansierer initiativet.

Læs mere om Team Vækst Danmark ›
. Vækstbillede-strukturfonde
.
.
.

200 deltagere blev klogere på Socialfonden

.

Vækst i socialøkonomiske virksomheder og indslusning af ledige i virksomheder var på dagsordenen den 27. maj, da Erhvervsstyrelsen og ca. 200 engagerede gæster mødtes til en konference om de nye muligheder i EU’s Socialfond 2014-2020.

Find vores afrapportering, video og slides her. ›
.
.
.

Få et gratis regnskabskursus

Fejl i projektregnskaber giver hvert år ekstraarbejde for de projekter, som får EU-medfinansiering. Derfor tilbyder Erhvervsstyrelsen et gratis kursus til alle strukturfondsprojekter.

Læs mere her ›
. Kursusbillede
.
.
.

Vi har relanceret Regionalt.dk

Screendump_regionalt_nyhedsbrev .

Nyt design, mobiloptimering og en bedre struktur på regionalt.dk. Det skal give dig en bedre brugeroplevelse. Uanset om du søger strukturfondsmidler, afrapporterer på dit projekt eller bare er nysgerrig på strukturfondene – og uanset om du besøger os fra mobil, tablet eller PC.

Læs mere her ›
.
.
.

Få overblik over regionale ansøgningsfrister i efteråret

De regionale vækstfora arbejder med forskellige ansøgningsrunder til søgning af strukturfondsmidler. Nogle er generelle, mens andre er målrettet særlige temaer, som de forskellige vækstfora vil sætte fokus på. Erhvervsstyrelsen giver dig overblikket her.

Se mere her ›
. Ansøgning skrives og indsendes
.
.
.

Regional Udvikling i Erhvervsstyrelsen ønsker alle en god sommer

sommer .
.
.