.
     Kan du ikke læse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyhedsbrev fra Regional Udvikling marts 2014
.
.

Kom til KICK-OFF Konference for EU's Regional- og Socialfond 2014-2020

Sæt kryds i kalenderen den 5. maj 2014 og kom til kick-off konference for EU's Regional- og Socialfond i Torvehallerne i Vejle!! Kom, bliv inspireret, dyrk dit netværk og giv dit besyv med - så vi får en god start på Regional- og Socialfondsindsatsen!

Læs mere om konferencen, tilmelding, program mv. ›
. Invitation til KICK-OFF Konference for EU_s Regional- og Socialfond
.
.
.

Programmer og partnerskabsaftale er på vej til Bruxelles

Logo EU_s Regionalfond og Socialfond .

De danske programmer for EU’s Regionalfond og Socialfond og den såkaldte partnerskabsaftale er i disse dage godt på vej til Bruxelles – til EU-Kommissionens godkendelse. Med godkendelsen, som forventes i løbet af foråret, vil de overordnede rammer for fondenes investeringer i vækst og beskæftigelse - i 2014-2020 - falde på plads.

Læs mere om programmerne og partnerskabsaftalen ›
.
.
.

Administrationsreglerne for EU's Regional- og Socialfond snart på plads

Regelgrundlag for administration af Regional- og Socialfonden 2014-2020 nærmer sig færdiggørelse. Folketinget vedtog den 6. februar 2014 Lov om ændring af lov om administration af tilskud fra Den Europæiske Regionalfond og Den Europæiske Socialfond (Administrationsloven). 

Læs mere om loven og bekendtgørelserne ›
.
.
.

Tidligere Vestas-ansatte får 47 mio. kr. fra EU's Globaliseringsfond

EU-Kommissionen har frigivet ca. 47 mio. kr. fra EU’s Globaliseringsfond, som skal hjælpe 611 tidligere Vestas-ansatte tilbage på arbejdsmarkedet. Udbetalingen er blevet godkendt af Europa-Parlamentet og medlemslandene efter en indstilling fra EU-Kommissionen.

Læs hele historien ›
. EU-flag og DK-flag
.
.
.

Iværksættere med X-factor skal give syddanske job

Pro_programmet_logo .

Der skal satses benhårdt på iværksættere med det største potentiale. Det er essensen af et nyt syddansk iværksætterprogram, som vil sortere mindre gode iværksættere hurtigst muligt fra - og i stedet satse målrettet på de mest lovende. Projektet medfinansieres af EU's Socialfond.

Læs mere om Pro-programmet ›
.
.
.

Nu kan du følge Regional Udvikling på linkedIn

Regional Udvikling har oprettet en side på linkedIn, hvor det er muligt at følge med i vores arbejde for erhvervsudvikling i Danmark. Se mere her: http://www.linkedin.com/company/om-regional-udvikling

.
.
.